Rotanmand exporteurs zijn bedrijven die rotanmand vervaardigen uit natuurlijk rotan of synthetische rotan. Er zijn enkele landen die rotanmand produceren, zoals Vietnam, Filippijnen, Indonesië en Maleisië. De grootste producent van natuurlijke rotanmand is echter Indonesië. Het is omdat meer dan 85% van de rotanbomen in het bos van Indonesië groeien.
Er zijn verschillende steden op Java-eiland die het centrum van de rotan-mandindustrie worden: er zijn Solo, Cirebon en Surabaya. De stad Cirebon is tot nu toe het grootste industriegebied van de rotanmand in Indonesië. Daarom komen veel rotanmandkopers naar Cirebon op zoek naar leveranciers van rotanmand.
Rotan mand is mand gemaakt van rotan rieten. Het materiaal kan natuurlijk of synthetisch zijn. Rotanmand wordt gebruikt voor opslag, container voor voedsel, boeken, enz. De grootte van de mand kan klein, middelgroot en groot zijn. Het materiaal voor rotanmand kan van kubu grijs, fitrit, lacak, jawit, cl, synthetische rotan, waterhyacint, zeegras, banaan en ander materiaal zijn. Soms kan het materiaal worden gemengd, zoals een mand van kubu en fitrit, cl en kubu grijs, en vele andere combinaties.
Mitra Berkah Abadi is een van de fabrikant van rotanmandjes in Indonesië. Het bedrijf is ook gevestigd in de stad Cirebon. Het bedrijf kan zowel natuurlijke als synthetische rotanmand produceren. Koper kan minimaal 1 x 40 ft container met mix items erin bestellen. Dit is een goede deal voor een kleine klant omdat de klant meerdere rotanmandmodellen of ontwerp in 1 container kan bestellen. Klanten kunnen ook een aangepast mandproduct bestellen op basis van hun ontwerp. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mitra Berkah Abadi en we hopen dat u veel plezier zult beleven wanneer u de stad Cirebon bezoekt.